Ledige lejeboliger

 


Her finder du de boliger, som er ledige på nuværende tidspunkt.

Vi har ingen ledige boliger i øjeblikket.

Du kan sende en ansøgning til os, hvor du i den kan vælge, at vi tilføjer dig i vores ansøgerkartotek. Såfremt vi får mulighed for at tilbyde en bolig som passer til dine præferencer kontakter vi dig. Send Ansøgning


Du kan se plantegningerne på boligerne her: Plantegninger.

 

 

Her finder du kommende projekter med nye lejeboliger

Hovedgaden 19 & 21, 4140 Borup (lejligheder)

Vi er i gang med at bygge 12 nye lejeboliger på adressen Hovedgaden 19 og Hovedgaden 21, 4140 Borup.

Lejeboligerne bygges som lejligheder i tre forskellige størrelser: 63m2, 65m2 og 67m2 på 3 forskellige etager; stuen, 1. sal og 2. sal. Planløsningen er den samme for alle 12 boliger. Boligen består af et værelse, entre, badeværelse, teknikrum og køkken/stue.

Du kan se plantegningerne på boligerne her: Plantegninger.

Boligerne har adgang til elevator, kælderrum, cykelparkering, bilparkering og fælles udendørsarealer.

Huslejen for de nye lejeboliger forventes på nuværende tidspunkt at være 8000 kr. Derudover skal du som lejer selv afregne forbrug til vand, varme og el. Varmeforbruget vil dog være minimalt eftersom byggeriet bygges efter energimærket A2015. Ydermere skal du indbetale et depositum svarende til 3 måneders husleje (forventet er 24.000 kr.)

Boligerne forventes at være færdige 1 april 2023. Projektet er lige begyndt, hvorfor vi ikke kan give en mere præcis dato for færdiggørelsen.

Såfremt de nye boliger har din interesse kan du sende en ansøgning til os og vælge beliggenheden ”Borup – Hovedgaden 19 & 21” i ansøgningsformularen. Når du sender ansøgningen får du en bekræftelse på at ansøgningen er sendt. Bemærk, vi svarer ikke på ansøgningen, da projektet lige er begyndt. Når vi kender indflytningsdatoen og såfremt vi får mulighed for at tilbyde en bolig, kontakter vi dig, for at høre om det stadig har din interesse.

Send en ansøgning her: Send Ansøgning