Lejekontrakten

Hvordan starter lejeforholdet?

Lejeforholdet starter med en lejekontrakt. Vi udarbejder lejekontrakten og fremsender den på mail. Det er vigtigt, at du læser din lejekontrakt grundigt igennem, inden du underskriver den.

Det er særligt vigtigt, at du læser §10 og §11, som er angivet bagerst i kontrakten. I §11 er angivet særlige vilkår for lejekontrakten og lejefastsættelsen. Vilkårene i §11 vil typisk være identisk med vores sider: Generelle regler for lejemålet, Vedligeholdelse af lejemålet, Vedligeholdelse af haven, Husorden og Husleje og Betalingsservice.

Når du har læst lejekontrakten igennem skal du underskrive den og sende den retur til vores mail. Du kan enten underskrive lejekontrakten digitalt eller underskrive den på papir og efterfølgende scanne kontrakten.

Det er vigtigt, at vi modtager alle siderne i den fremsendte lejekontrakt, inklusiv din underskrift, således hele lejekontrakten er tilgængelig og dermed underskrevet og accepteret.


Kan jeg fortryde lejemålet?

Du forpligter dig til at betale husleje, når du har underskrevet og returneret lejekontrakten til os. 

I kontrakten kan du se din opsigelsesvarsel. Det gælder også, hvis du fortryder, inden du er flyttet ind i boligen. Vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at genudleje boligen hurtigst muligt. Du kan læse mere om opsigelsen her: Opsigelse